zaterdag 27 september 2008

Terug in Vancouver

Goh, het regende vanmorgen weer! Het lijkt alsof de laatste week letterlijk en figuurlijk in het water gaat vallen... We gaan dus laat op weg, want Squamish ligt niet zo heel ver van Vancouver af. Met alle wegwerkzaamheden op de highway 99 zullen we er wel langer over doen, maar we zullen nog vroeg genoeg in Vancouver aankomen om nog iets aan de middag te hebben.

Aangekomen bij het Hyatt zijn we direct gaan inchecken en gelukkig was er al een kamer vrij. Snel de auto geparkeerd, bagage eruit gehaald (in ieder geval datgene wat we zeker nodig hebben), naar de kamer en ons daar geïnstalleerd. Na van het uitzicht te hebben genoten, zijn we weer naar buiten gegaan om te voet de stad te herontdekken. In de druilerige regen en je kunt je voorstellen dat we het niet zo naar ons zin hadden. Uiteindelijk zijn we weer terug gegaan naar het hotel om te kijken wat we konden doen. We hebben er voor gekozen om naar een winkelcentrum te gaan met de Skytrain. Een supersnelle verbinding tussen diverse wijken rondom Vancouver. Nadat we hier wat dollars verbrast hadden, kwamen we weer in het hotel terug om de aankopen achter te laten en wat te relaxen. Want de kamer is super! Lekkere bedden waar je de hele dag in kan doorbrengen, televisie en geen internet!

Later zijn we nog gaan eten, wilden nog wat gaan drinken in de hotelbar, maar eigenlijk hadden we het wel gehad voor vandaag. Voor morgen heeft men godzijdank beter weer voorspeld, want op deze manier is er geen ruk aan, geloof me!

Geen opmerkingen: