dinsdag 9 september 2008

Butchard Gardens

Well, it kicked in! Watte?! Nou, die trip van Amsterdam naar Vancouver. Dus hebben we het vandaag maar rustig gehouden.

Wat hebben we gedaan? We zijn vandaag naar een soort van ehm... keukenhof geweest! Jahaaa... degenen die ons een beetje kennen, liggen nu waarschijnlijk onder de tafel van het lachen, maar dit is niet zo maar een keukenhof, maar Butchart Gardens. Wat zijn de Butchart Gardens?

Het is een soort van Keukenhof, maar dan anders. Daar waar de Keukenhof een tentoonstelling is, is Butchart Gardens een tuin die 1904 gecreƫerd werd door Jenny Butchart. Zij wilde in ruig terrein toch een mooie tuin aanleggen en met veel wilskracht heeft zij dat voor elkaar gekregen. In 2006 kreeg Butchart Garden officieel de vermelding Historic Landmark of Canada! Hierna zijn we op zoek gegaan naar een supermarkt, want we willen natuurlijk wel wat te drinken en te eten hebben. Gelukkig wisten we inmiddels een supermarkt te zitten, waar we de eerste noodzakelijke boodschappen hebben gedaan. Maar we hadden ook dit jaar weer een cooler nodig om het water, de limonade en de etenswaren koud te houden! Na een zoektocht hebben we die ook gevonden.

Na de boodschappen zijn we nog een stuk langs de zuidkant van het eiland gereden tot aan French Beach, een provinciaal park. Hier hebben we even relaxed gezeten, wat gedronken en wat gegeten om vervolgens weer terug te rijden naar Victoria.
Toen we terugkwamen bij het hotel, was het inmiddels vroeg in de avond en zijn we op zoek gegaan naar een restaurant. Toen we terugkwamen bij het hotel en het balkon opstapten, zagen we deze geweldige zonsondergang!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik weet nu hoe het moet - EINDELIJK!!!!

Zie dit weer helemaal voor me: jullie twee in de keukenhof, geweldig.

Monique

Anoniem zei

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS gelukt!!!!!

Monique

Anoniem zei

Ehhh en dan check ik en dan staat er weer niks - word hier helemaal maf van
Monique

Anoniem zei

Let even niet op haar. Maar ook nietBeetje vermaakt?

JP