maandag 8 september 2008

De auto, de boottrip en Victoria op Vancouver Island

En ja hoor, als je zo vroeg op je bed ligt, dan kun je er natuurlijk donder op zeggen dat je ook verdomd vroeg weer wakker bent! Dus vannacht om kwart over 3: Hello world! Klaarwakker! En ik niet alleen, want even later klonk er wat gebrom uit het andere bed! Ook nu was het natuurlijk direct gezellig, want in no time hadden we de grootste lol. Waarom?! Geen flauw idee, het was tenslotte nog geen 03.30 uur in de morgen!!!

Na een tijdje wakker te hebben gelegen, hebben we de tv maar aangezet, waar we een tijdje naar hebben liggen kijken. Toen dat programma afgelopen was, hebben we godzijdank nog een uurtje of wat geslapen.

Na het ontbijt direct uitgecheckt en op naar Hertz om de auto op te halen. Die stond natuurlijk al helemaal klaar en dit jaar is het een grijze Chevy Trailblazer! Bouwjaar 2008. En hij rijdt als een zonnetje! Echt waar, je hoort de motor bijna niet, want de mensen blijven op hun dooie akkertje voor de auto lopen…

Vervolgens op naar de ferry die ons naar Vancouver Island zou varen. We waren natuurlijk veel te vroeg, want we hadden gereserveerd voor de boot van 12.00 uur, maar om 10.30 uur kwamen we daar al aan!

Gelukkig konden we de reservering omzetten en mee met de boot van 11.00 uur. Lekker op het achterdek gezeten in het zonnetje met een temperatuur van ongeveer 25 graden.
Na zo’n anderhalf uur kwamen we aan in Swartz Bay en vandaar zijn we direct doorgereden naar Victoria. Gek genoeg hadden we allebei het idee dat het hier niet zo druk zou zijn, maar niets is minder waar! Het is hier stervensdruk! Maar wel gezellig. We zitten in een leuk hotel, vlakbij de haven. Vanmiddag hebben we wat rond gekeken in Victoria, wat erg engels aan doet.

We hebben een tijdje bij de haven gezeten, bootjes kijken en de watervliegtuigjes die af en aan vliegen, in het gras gelegen bij Town Hall,
het lokale gemeentehuis, wat gewinkeld en lekker rustig aan gedaan.

Het is hier nu 19.00 uur en bijna etenstijd. We zagen hier op de hoek de Old Spaghetti Factory zitten en daar gaan we zo naar toe. We hebben wel trek in een bord pasta!

1 opmerking:

Hes zei

Het ziet er allemaal weer prachtig uit!!!!