zaterdag 13 september 2008

Een dag als vandaag? Ehm… bedankt, maar liever niet!

En zo brak een nieuwe dag weer aan. Met frisjes, maar droog weer. Temperatuur in Quesnel? Zo’n 8 graden! Brrrr… liep ik in mijn 3-kwart broek en tshirt buiten!

We hadden de illusie dat we niet zoveel zouden rijden vandaag. Dus rond kwart voor 9 op pad, richting Prince George. Omdat de temperatuur maar bleef schommelen tussen de 8 en 10 graden, besloten we dat het te koud was om buiten te picknicken. Toen we in Prince George aan kwamen en toch wel honger hadden, lonkten de borden van Denny’s ons naar binnen. Hier hebben we allebei een Lumberjack gegeten. Wat het is? Haha, dat ga ik mooi niet vertellen, maar geloof me, als je een lumberjack hebt opgegeten, heb je de rest van de dag geen honger meer!
Vervolgens weer op pad, hopend op alle mooie vergezichten, trails en plekjes om mooie foto’s te kunnen schieten. Maar die kwamen maar niet! Dus hier en daar de auto uitgestapt in de hoop op, niks hoor. Nada, noppes, niente! Jahaa, langs de weg zijn genoeg mooie plekjes die we maar al te graag op foto en film willen zetten. Helaas rijden we op een weg waar je maximaal 100 km per uur mag rijden, maar waar ze af en toe met een gangetje van 140 langs je heen komen razen. En geloof me, dan zet je niet even de Trailblazer langs de kant van de weg, stap je niet even op je gemak uit om een fotootje te maken en een filmpje te schieten!

Dus reden we maar en reden we maar. Verder nog gestopt om te tanken, we hebben nog een omweg gemaakt naar Granisle. Hier hebben we dus de enige foto’s van vandaag gemaakt.
Inmiddels zijn we beland in Smithers. Hier overnachten we en morgen gaan we met het boek (Moon: British Columbia) op schoot weer verder, want het boek belooft ons veel moois vanaf dit punt! Want nog zo’n dag? Nee, bedankt. Deze dag was boring genoeg!


1 opmerking:

Anoniem zei

Heeejjjj je kunt niet alles altijd meehebben. De ijskrabber komt qua temperatuur geloof ik in zicht ..

Het is maar goed dat het hier op kantoor heeeeeeel rustig is zo op maandagmorgen. Moet veel bijlezen.

Monique